Warn 8275
Results 1 to 3 of 3

Thread: Redcat Racing Blackout XTE

  1. #1
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    US
    Posts
    1

    Default Redcat Racing Blackout XTE

    Hey everyone I'm new to this forum so I will post what RC car I own and the subject of help I need. I bought a Redcat Racing Blackout XTE brushed version about a month ago. I used it about 8 times and the motor and esc went bad. I got another motor and esc for free because it was still covered by the warranty. I put them in and I tested it while holding it off the ground to make sure it was hooked up right. It worked fine but when I went to use it, it wasn't working the right way. It would only go slow in forward but it went normal speed in reverse. I tested the batteries and they where fully charged at around 8.14v. I tried another charged battery and this time it wouldn't go forward or reverse and the red light on the esc is now blinking. I'm completely lost on what it could be and Redcat isn't getting back to me about the problem. Any help would be great.

    Sent from my SM-N920P using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Florida
    Posts
    32

    Default

    Motor wire reversed, now you might be out of power

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Amherst, OH
    Posts
    538

    Default

    Might need to recalibrate your ESC with your transmitter. Check your endpoints on your radio too

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •